Vorming

Sensorisch profiel Bogdashina

De zintuiglijke informatieverwerking, een boeiend en fascinerend proces die zo uniek is bij iedere persoon. Naast de fascinerende werking, zien we ook meer en meer zintuiglijke verwerkingsproblemen opduiken zowel bij kinderen als bij volwassenen. Het kan dan zo waardevol zijn om deze unieke werking in kaart te brengen en a.d.h.v. dit profiel handvaten mee te geven aan ouders of de persoon.

 

In deze vorming neem ik jullie graag mee in het sensorisch profiel van Bogdashina. Een vragenlijst die ik mij de voorbije jaren eigen heb gemaakt door deze te combineren met de opgedane kennis vanuit meerdere opleidingen en vormingen.  

 

Inhoud

  • Hoe werken met de lijst van Bogdashina?
  • Verdieping van de domeinen: een verdiepende kijk om meer inzichten te krijgen in de vragen en de zintuigelijke verwerking + welke domeinen je het meeste informatie geven om mee te nemen in de interpretatie.

  • Het Arousal in het sensorisch profiel: Hier krijgen jullie een overzicht van welke domeinen jullie meer info kunnen geven over de werking van het Arousal bij de cliënt en hoe je ziet of een cliënt enkel problemen heeft met een hoog Arousal of ook met de zintuigen apart/onderling.

  • De 4 zintuiglijke types
  • Aandachtspunten inzetten van hulpmiddelen

 

Voor wie?

Voor hulpverleners die bekend zijn met de vragenlijst en al wat kennis hebben van de sensorische wereld maar zich graag verder willen verdiepen met het werken van deze lijst en de interpretatie. Er wordt met een groep van maximaal 10 personen gewerkt om voldoende ruimte te voorzien voor vragen.

Meer informatie en data

Momenteel wordt er nog geen nieuwe data voorzien aangezien er in januari eerst een 2 daagse vorming doorgaat te Atlass rond het opstellen van een sensorisch profiel.

 

Heb je  interesse voor de nieuwe online vorming rond de opmaak van het SP en wil je graag op de hoogte gehouden worden? Vul dan onderstaande formulier in en je krijgt een mail van zodra er een nieuwe datum is bekend voor deze online vorming.

 

Bijhorend materiaal zoals PPT, scoreformulier en detailblad zijn inbegrepen en ontvangt u na de vorming .

Interesse?

Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier. Indien je je hebt ingeschreven, krijg je automatisch een bericht te zien met meer informatie rond de betaling en de link voor de vorming. Deze info stuur ik jou ook nog eens door via mail. Mail niet ontvangen? Check zeker je SPAM. 

Let op, plaatsen zijn beperkt voor deze vorming!